Menu

MG B cabrio ceremoniewagen

MG B ceremoniewagen zelf besturen - verhuur cabrio ceremoniewagens


MG B ceremoniewagen, een trouwwagen om zelf te besturen, self drive ceremoniewagen

Een MG B ceremoniewagen huren voor uw trouwdag en er zelf mee rijden, dit is mogelijk bij The Diligence Company. Als u 3 ceremoniewagens bestelt, bijvoorbeeld 2 witte Morris Minor's 1000, dan is er de mogelijkheid om het derde voertuig - de MG B als bruidswagen zelf te besturen.

Deze MG B is niet de enige  van onze ceremoniewagens waar wij een 'Self Drive' toelaten, wij bieden ook de Morris Minor 1000 Traveller aan voor deze formule.

 

 


Voorwaarden 'Self Drive' voor ceremoniewagen MG B.

Voorwaarden voor "Self Drive" van The Diligence Company:

Slechts één wagen:
1-De formule "Self Drive " kan enkel voor de ceremoniewagens opgenomen in deze rubriek (alle andere ceremoniewagens zijn enkel te huur met chauffeur)
2-de "Self Drive" wagen dient samen gehuurd te worden met 2 andere wagens uit onze vloot (twee Jaguar's Mk2 of 2 Morris Minor's), enkel de bruidswagen mag zelf bestuurd worden.
3-het zelf besturen van onze ceremoniewagens, is enkel toegelaten tijdens een huwelijksceremonie (enkel het contractueel overeen gekomen traject, afwijkingen zijn niet toegestaan)

Bestuurder:
4-het aantal chauffeurs in "Self Drive" is beperkt tot één chauffeur, die chauffeur dient op voorhand opgegeven te worden (wij nemen een kopie van het rijbewijs en ID kaart).
5-de chauffeur moet minstens 23 jaar oud zijn en/of 5 jaar rijervaring hebben.
6-de chauffeur moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, dat nooit geschorst werd.

Testrit:
7-de kandidaat 'zelf sturen' dient op voorhand langs te komen in de garage, voor een korte opleiding en kleine testrit.
8-een verplichte testrit brengt een kostprijs met zich mee van 100,00€. Waarvan de helft ervan in mindering gebracht zal worden bij het afsluiten van het contract.

Contract:
9-het contract voor 'Self Drive' kan alleen maar afgesloten worden op ons kantoor (niet per e-mail of per post) door de chauffeur in kwestie.
10-er dient een waarborg betaald te worden van 1.000€.
11-de kostprijs van de ceremonie dient volledig op voorhand betaald te worden, minstens 14 dagen voor datum van het huwelijk.
12-tijdens het 'zelf sturen' is de chauffeur aansprakelijk voor alle schade en/of overtredingen. Bij de minste schade of indien het afgesproken traject niet gevolgd werd, dan zal de waarborg ingehouden worden.

Praktisch:
13- Een van onze chauffeurs die de bruidswagen aanbrengt, neemt plaats in de 2de wagen tijdens het af te leggen traject. Dus in één volgwagen is er slechts plaats voor 2 personen.
14-onze chauffeurs verplaatsen de bruidswagen aan het gemeentehuis en/of kerk, en/of nog andere locaties- en brengen de wagen terug naar onze garage.