Menu
The Diligence Company levert u een aanbod van bruidswagens, limousines, ceremoniebussen - ceremoniewagens en bussen met chauffeur.
Trouwvervoer met ceremoniebussen en ceremoniewagens over geheel België.
                        Verhuur van wagens en bussen met chauffeur. Verhuur van VW busjes met begeleider.

Ceremoniewagens te huur met bestuurder

The Diligence Company verhuurt ceremoniewagens als bruidswagens, oldtimer bus en limousine steeds met bestuurder.  Onze ceremoniewagens en bruidswagens voeren opdrachten uit in gans België, het noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland.

 

 

Bekijk ons aanbod

Witte bruidswagens en ceremoniewagens, steeds met chauffeur

Door de Corona pandemie en de oplopende verliezen zijn wij verplicht geweest om een aantal ceremoniewagens te schrappen. Hierdoor hebben wij voor 't ogenblik een andere reeks bruidswagens in aanbieding. Al onze ceremoniewagens worden steeds verhuurd met chauffeur.


Ceremoniebussen en ceremoniewagens voor alle gelegenheden

Naast onze reeks ceremoniewagens bieden wij u ceremoniebussen aan van verschillende grootte. In onze website kan u de reeks ceremoniebussen terugvinden gerangschikt volgens het aantal personen die zij kunnen vervoeren, vanaf 7 personen tot 64 personen. Om het u gemakkelijk te maken zijn de ceremoniebussen ook gerangschikt in verschillende groepen: ceremoniebussen van 25 tot 40 pers., dubbeldekker van 51 tot 64 pers. en VW busjes.


Ceremoniewagens van Amerikaanse origine: een stretch limousine huren.

Een stretch limousine huren kan voor allerlei gelegenheden. Deze Amerikaanse stretch limousines worden vaak gebruikt voor "night live" (discotheek bezoeken), avondlijke uitstappen zoals restaurant bezoek en het vieren van een verjaardag - maar ook als ceremoniewagens voor een huwelijk.