Menu
The Diligence Company beschikt over een ruim aanbod bruidswagens, limousines, ceremoniebussen en ceremoniewagens met chauffeur.
Trouwvervoer met ceremoniebussen en ceremoniewagens over geheel België.
                        Verhuur van wagens en bussen: steeds met chauffeur.

Ceremoniewagens te huur met bestuurder

The Diligence Company verhuurt ceremoniewagens, witte bruidswagens, oldtimer bus en limousine steeds met bestuurder.  Onze ceremoniewagens en bruidswagens voeren opdrachten uit in gans België, het noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland.

Naast onze ceremoniewagens kunt u ook onze andere diensten boeken, zoals een rode loper, bloemen in of vooraan de bruidswagens. Trouwvervoer met tal van mogelijkheden.

 

Bekijk ons aanbod

Witte bruidswagens en ceremoniewagens, steeds met chauffeur

In onze reeks bruidswagens hebben wij een inspanning gedaan om meer witte bruidswagens aan te bieden. De vraag naar witte bruidswagens was groter dan ons aanbod witte bruidswagens, vandaar onze beslissing om meer witte bruidswagens aan te bieden. Al onze ceremoniewagens worden steeds verhuurt met chauffeur.


Ceremoniebussen en ceremoniewagens voor alle gelegenheden

Naast onze reeks ceremoniewagens bieden wij u ceremoniebussen aan van verschillende grootte. In onze website kan u de reeks ceremoniebussen terugvinden gerangschikt volgens het aantal personen die zij kunnen vervoeren, vanaf 7 personen tot 64 personen. Om het u gemakkelijk te maken zijn de ceremoniebussen ook geranschikt in verschillende groepen: ceremoniebussen van 25 tot 40 pers., dubbeldekker van 51 tot 64 pers.


Cabrio, cabriolet of convertible, allen ceremoniewagens in cabriolet versie.

Als u ons aanbod van ceremoniewagens even bekijkt dat zal u al vlug een aantal ceremoniewagens ontdekken waarvan wij u een cabrio, cabriolet of convertible versie kunnen leveren. Vanaf het wat mooi weer is, is zo'n cabriolet ceremoniewagen toch een meerwaarde voor uw huwelijksfeest.


Verhuur ceremoniewagens over geheel België

Verhuur van ceremoniewagens is de "core business" van The Diligence Company. Al onze ceremoniewagens zijn gerestaureerd en wij kunnen u een mooie suite van donker blauwe Jagaurs Mk2 aanbieden, eventueel gecombineerd met een van onze bruidswagens.  The Diligence Company is een veilige keuze voor uw trouwvervoer in België. De nr 1 in de verhuur van ceremoniewagens  en de enige die u een volledige suite van donkerblauwe Jaguar's Mk2 kan aanbieden.


Ceremoniewagens van Amerikaanse origine: een stretch limousine huren.

Een stretch limousine huren kan voor allerlei gelegenheden. Deze Amerikaanse stretch limousines worden vaak gebruikt voor "night live" (discotheek bezoeken), avondlijke uitstappen zoals restaurant bezoek en het vieren van een verjaardag - maar ook als een van de ceremoniewagens voor een huwelijk.