Menu

Een cermoniewagen huren, ceremoniebus huren, verhuur bruidswagens voor huwelijk

Jaguar's + Rolls-Royce

Sinds 1985 verhuren wij Jaguar ceremoniewagens, Rolls Royce, bruidswagens, enz... voor huwelijken en plechtigheden

In het derde kwartaal van 1985 werd The Diligence Company opgericht.

Verhuur van ceremoniewagens en bruidswagens: The Diligence Company is gespecialiseerd in het verhuren van Engelse oldtimers met chauffeur, verhuur van de mooiste bruidswagens voor een huwelijk.

Het drie ceremoniewagens tellende bedrijf van 1985 is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat nu meer dan 20 ceremoniewagens of bruidswagens ter beschikking heeft.

Als eerste en enige bedrijf in België verhuurt The Diligence Company een ganse reeks Jaguar's MK2, deze ceremoniewagens kunnen gecombineerd worden met bruidswagens van het merk Rolls-Royce (de keuze uit een Silver Cloud of een Corniche), Bentley MK6 en/of Daimler Limousine bruidswagen.

Tot onze vloot ceremoniewagens behoort ook een Volkswagen Kever-Cabrio en verschillende cabrio/convertibles, zoals  Bentley MK6 PARK WARD convertible  en de Morris Minor Convertible. En recent ook een 100% elktrische wagen: de Tesla X.

Bovenop de VIP-service die ons personeel levert, kunt U bij ons ook terecht voor een ceremoniemeester, rode lopers en verse bloemen.

Met ander woorden, bij ons hebt u een ruime keuze van bruidswagens.

Zelfs sturen is niet mogelijk, steeds verhuring met chauffeur/ bestuurder.

Verhuren van ceremoniebussen, ceremoniewagens, bruidswagens en oldtimer bussen

Naast verscheidene ceremoniewagens, bruidswagens en limousines, bieden wij ook een ruim assortiment van ceremoniebussen aan: 

  • De verhuur van Londense dubbeldek bussen:
    • Roadmaster Open Topper, Bristol FLF,  Bristol KSW met open opstap en Podium bus
  • De verhuur van Old-Timer bussen:
    • Austin rood 1949, Bedford rood 1949, Bedford oker 1949, AEC Regall 1951, Bristol 5LG 1948, Bristol 6LG 1947,Amerikaanse schoolbus 

Een originele naam met enkele originele bruidswagens zoals bruidswagen Excalibur, bruidswagen Mustang, enz...

De naam "The Diligence Company" is geïnspireerd op een transportbedrijf uit de Far West, eind 19de eeuw.

De "Diligence" van Wells Fargo verzorgde toen het transport van poststukken, geld en personen, hetgeen aanvankelijk gebeurde met koetsen.

The Diligence Company heeft helemaal niets te maken met koetsen, transport van geld of poststukken, maar wij vervoeren wel personen en dit voor allerlei soorten van ceremoniële plechtigheden, zoals huwelijken, verjaardagen, jubileums,enz....

of met andere woorden, wij verhuren bruidswagens, ceremoniewagens, ceremoniebussen, oldtimer bussen.

Een letterlijke vertaling van The Diligence Company is eigenlijk "de vlijtige maatschappij".

The Diligence Company is een originele naam en is in het bezig van enkele originele bruidswagens zoals een Tesla X, een Bentley Mk6 Park Ward Convertible (een unieke en zeldzame bruidswagen en de enige in België), Morris Minor Convertible (de meest leuke cabrio bruidswagen op de Belgische markt),  Excalibur cabrio/hardtop bruidswagen, een Mustang cabriobruidswagen, enz... en nog meerdere gesloten bruidswagens. Steeds met bestuurder.

Bekijk ons volledige aanbod