Menu

Self Drive - zelf besturen

Verhuur van witte VW Kever Cabrio met Selfdrive

Groene Jaguar Mk2 te huur voor photoshoot

Een groene Jaguar? zal u zich misschien afvragen, maar deze "racing green" kleur heeft een historische achtergrond.

Namelijk, in een niet zo ver verleden, had in de race wereld ieder land zijn eigen "race-kleur". Voor Engeland was dit groen, voor België was dit geel, rood voor Italië, grijs voor voor Duitsland, enz...
Dit is de reden dat u veel Italiaanse sportwagens in rood zijn, Duitse sportwagens in grijs...en de Engelse sportwagens zijn in "racing green".

De Jaguar Mk2 groen, die wij nu gebruiken voor photoshoots, is niet echt een racewagen geweest - maar met de Jaguar Mk2 zijn er wel veel rally's gereden en is er zelfs geraced op het circuit, weliswaar met herhaaldelijke successen.

Onze groene Jaguar Mk2, heeft een rood interieur - hetgeen dan ook weer "typisch British" is, en met zijn  stuur aan de rechterkant kan het niet "Britisher".

 

Een groene Jaguar Mk2 automatic 1964 voor statische verhuringen

Toen de Jaguar Mk2 ontworpen werd dacht men niet enkel aan een mooi interieur, maar kregen de details aan de buitenzijde ook de nodige aandacht. De Jaguar (chromen beeldje) vooraan op de motorkap was destijds een optie, standaard werd de Jaguar Mk2 geleverd zonder deze mascotte. Als men nu een oldtimer Jaguar Mk2 zonder mascotte ziet, is als het ware een Jaguar Mk2 die nog niet af is. De allereerste Jaguar mascotten (de oudste versie dus) waren van een groter formaat dan de mascotten die midden de jaren '60 werden gebruikt. Op een groene ceremoniewagen komen de chromen details perfect uit en deze bruidswagen zonder al zijn chromen attributen is ondenkbaar, het past perfect bij elkaar.

Bij Jaguar was het reeds zeer vroeg mogelijk om te kiezen voor een automatic versie.

Enkel te huur voor statische verhuringen: voor photoshoot, voor filmopnames, voor reportages.

Zelf rijden is niet mogelijk.