Menu

Verhuur van Cabriolet, cabriolet huren als bruidswagen

Rolls-Royce Corniche 1989, cabrio huren voor huwelijk

Rolls-Royce Corniche voor ceremonie, cabrio huren voor huwelijk

Voor een huwelijk een Rolls-Royce Corniche cabrio huren. Deze Rolls-Royce Corniche ceremoniewagen, is de allereerste versie van de Rolls-Royce Corniche's. In totaal zijn er vier reeksen geweest, maar enkel de eerste reeks had volledig chromen bumpers. Deze Rolls-Royce cabrio met zijn biscuit interieur huren, geeft iets extra aan uw huwelijk.
Tussen de jaren 1971 en 1976 werden van deze luxe cabrio 3.239 stuks gemaakt.

Rolls-Royce cabrio oldtimer of gesloten bruidswagen Rolls-Royce?

Ben je bang dat er op uw huwelijksdag gaat regenen, dan raden wij u aan om een gesloten ceremoniewagen te nemen, bijvoorbeeld een Rolls-Royce Silver Cloud, een schitterende oldtimer.

Als u een cabrio als bruidswagen wil huren (of het nu een Rolls-Royce Corniche of een adere cabrio is), dan dient u eraan denken dat het op de achterbank van een cabrio nogal eens wat kan waaien en een sportief kapsel is dan wel aan te raden.

Wij proberen met een cabrio wel trager te rijden, maar wind is onvermijdelijk... en autostrades kunnen wij best niet nemen (door de hogere snelheid, zou uw kapsel volledig door elkaar waaien achteraan), of wij moeten de Rolls-Royce Cabrio sluiten voor de autostrade rit. Hou hier dus rekening mee, als u een bruidswagen kiest.