Menu

Ceremoniebussen, Oldtimer ceremoniebussen van 24 personen tot 33 personen

Rode Austin 1950 - 25 plaatsen Ceremoniebussen voor huwelijk

Austin bus, Verhuur old-timer bussen, ceremoniebussen voor huwelijk

Verhuur van authentieke old-timer bussen: Austin, ceremoniebussen huwelijk

Voor het verhuur van autentieke old-timer bussen voor een huwelijk kan u steeds terecht bij The Diligence Company. De hier afgebeelde Austin is een Austin singledeck van 1950 en biedt plaats aan 25 personen. Bekijk ook de ander ceremoniebussen in aanbod.

Single deck bus met classe, ceremoniebussen ceremoniebus voor huwelijk

Deze ceremoniebus Austin singledekker uit 1950 deed in de jaren '40-'50 dienst als luxe-touringcar in de streek van Dundee Schotland, nu een van de aangeboden ceremoniebussen.

Ze werd volledig gerestaureerd met een gezellig aangepast interieur: zitbanken naar elkaar toe en een tafeltje ertussen, perfecte ceremoniebus voor een huwelijk.

Deze ceremoniebus biedt plaats aan 25 personen.

Austin rood 1950, ceremoniebussen verhuur

Wenst u meer foto's te zien van ceremoniebussen voor huwelijk -klik hier -

Austin rood 1950 voor huwelijk, offerte aanvragen ceremoniebussen voor huwlijk

Wenst u het tarief te kennen van de rode Austin 1950 ceremoniebus, dan raden wij aan een offerte aanvraag volledig in te vullen.

Het tarief is namelijk afhankelijk van de regio (van het af te leggen traject, graag postcodes opgeven). Ceremoniebussen voor een huwelijk is in.

Dan zenden wij het ceremoniebussen tarief dat toepasselijk is voor jouw huwelijk of een aangepaste offerte voor de ceremoniebus die je hebt uitgekozen.

 De duurtijd van de prestatie bepaalt uiteindelijk ook de totaal prijs van een prestatie (gelieve ook het juiste beginuur  en einduur  op te geven)

Wenst u een offerte voor uw ceremoniebus te ontvangen, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en met welk voertuig.