Menu

Verhuur van witte ceremoniewagens, witte ceremoniewagens huren, witte bruidswagen

Limousine

Een stijlvolle suite voor uw huwelijk. Boek onze Daimler limousine

De limousine waarmee "the mother Queen" van Engeland zich verplaatst. In deze stijlvolle verlengde Daimler limousine voelt u zich de koning te rijk, onze Daimler limousine is ideaal voor uw huwelijk.

Als hoofdwagen bij een suite van Jaguars Mk2 komt hij nog meer tot zijn recht. Boek onze Daimler limousine.(

Een stijlvolle verjaardag, verlengde limousine huren

Als men een verlengde limousine gaat huren is dit niet noodzakelijk bestemd voor een huwelijk. Door het feit dat het een verlengde ceremoniewagen is, kan deze verlengde limousine ook prima dienst doen voor het vieren van een verjaardag met vrienden of om het even welke andere feestelijke uitstap.

Offerte aanvragen en prijslijst Daimler DS420 Limousine

Wenst u een offerte voor uw ceremonie te ontvangen, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en met welk voertuig.

Limousine seven seater, een limousine met ruim interieur

De Engelsen geven deze limousine een extra aanduiding, namelijk: "seven seater". Deze engelse limousine met zijn ruim interieur geeft plaats aan zeven personen.

Een grote bank achteraan met ervoor twee opklapbare zetels (deze "occasional seats" zijn ideaal voor de bruidskinderen), het voorste gedeelte, afgescheiden door twee schuiframen, geeft ook plaats voor twee personen en de bestuurder.

Het interieur van deze limousine heeft ook weer die typische Engelse afwerking, hout en leder.