Menu

Verhuur Limousine, Limousine verhuur

Een stijlvolle suite voor uw huwelijk. Boek onze Daimler limousine als bruidswagen.

Een stijlvolle ceremoniewagen voor uw huwelijk. Boek onze Daimler limousine als bruidswagen.

De limousine waarmee "the mother Queen" van Engeland zich verplaatst. In deze stijlvolle verlengde Daimler limousine voelt u zich de koning te rijk, onze Daimler limousine is ideaal als bruidswagen voor uw huwelijk.

Als bruidswagen bij een suite van Jaguars Mk2 komt hij nog meer tot zijn recht. Boek onze Daimler limousine en beleef een mooi huwelijk.

Een stijlvolle verjaardag, verlengde Daimler limousine huren voor feesten

Als men een verlengde Daimler limousine gaat huren is dit niet noodzakelijk bestemd voor een huwelijk. Door het feit dat het een verlengde ceremoniewagen is, kan deze verlengde Daimler limousine ook prima dienst doen voor het vieren van een verjaardag met vrienden of andere feesten.

Offerte aanvragen en prijslijst Daimler DS420 Limousine. Verhuur van ceremoniewagens met chauffeur

Verhuur van ceremoniewagens met chauffeur. Wenst u een offerte voor uw ceremonie te ontvangen, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en wij bezorgen u dan een offerte voor de Daimler Limousine.

Het beste is om ons offerte formulier volledig in te vullen, dan berekenen wij de prijs voor u.

Limousine "seven seater", een limo met ruim interieur de Daimler limousine

De Engelsen geven deze limo een extra aanduiding, namelijk: "seven seater". Deze engelse Daimler limousine met zijn ruim interieur geeft plaats aan zeven personen.

Een grote bank achteraan met ervoor twee opklapbare zetels (deze "occasional seats" zijn ideaal voor de bruidskinderen), het voorste gedeelte, afgescheiden door twee schuiframen, geeft ook plaats voor twee personen en de bestuurder.

Het interieur van deze limo heeft ook weer die typische Engelse afwerking, hout en leder, een prchtige wagen deze Daimler Limousine.