Menu

Verhuur Daimler Limousine, Daimler Limousine huren voor huwelijk

Een stijlvolle suite voor uw huwelijk. Boek onze Daimler limousine als bruidswagen.

Een stijlvolle ceremoniewagen voor uw huwelijk. Boek onze Daimler limousine als bruidswagen.

De limousine waarmee "the mother Queen" van Engeland zich verplaatst. In deze stijlvolle verlengde Daimler limousine voelt u zich de koning te rijk, onze Daimler limousine is ideaal als bruidswagen voor uw huwelijk.

Als bruidswagen bij een suite van Jaguars Mk2 komt hij nog meer tot zijn recht. Boek onze Daimler limousine en beleef een mooi huwelijk.

Een stijlvolle verjaardag, verlengde Daimler limousine huren vor feesten

Als men een verlengde limousine gaat huren is dit niet noodzakelijk bestemd voor een huwelijk. Door het feit dat het een verlengde ceremoniewagen is, kan deze verlengde limousine ook prima dienst doen voor het vieren van een verjaardag met vrienden of andere feesten.

Offerte aanvragen en prijslijst Daimler DS420 Limousine. Verhuur van ceremoniewagens met chauffeur

Verhuur van ceremoniewagens met chauffeur. Wenst u een offerte voor uw ceremonie te ontvangen, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en met welk voertuig.

Het beste is om ons offerte formulier volledig in te vullen, dan berekenen wij de prijs voor u.

Limousine seven seater, een limo met ruim interieur

De Engelsen geven deze limo een extra aanduiding, namelijk: "seven seater". Deze engelse limousine met zijn ruim interieur geeft plaats aan zeven personen.

Een grote bank achteraan met ervoor twee opklapbare zetels (deze "occasional seats" zijn ideaal voor de bruidskinderen), het voorste gedeelte, afgescheiden door twee schuiframen, geeft ook plaats voor twee personen en de bestuurder.

Het interieur van deze limo heeft ook weer die typische Engelse afwerking, hout en leder.