Menu

Bentley ceremoniewagen huren, Verhuur van ceremoniewagens West-Vlaanderen

Verhuur van exclusieve ceremoniewagens, ceremoniewagens verhuur, grijze Bentley Mk6 saloon

Ceremoniewagens verhuur: exclusieve ceremoniewagen, grijze Bentley Mk6 saloon

Ceremoniewagens verhuur, mogelijk met huren van rode lopers en ceremoniemeester.

De verhuur van deze grijze Benltey Mk6, een van onze exclusieve ceremoniewagens, kan zowel voor een ganse dag als enkel voor de ceremonie zelf, zie tarief.

Ceremoniewagens Bentley voor jubileum, verjaardagen en feesten, open dak

Deze superklasse wagen, met zijn open dak, geeft u een fantastisch gevoel van comfort: één van onze prachtige ceremoniewagens. Een aanrader voor wie van oude wagens houdt.

Deze oude Bentley is de ideale wagen voor een jubileum viering, hetgeen niet wegneemt dat u hem ook kunt huren voor andere verjaardagen en allerlei feesten.

 Onze ceremoniewagens zijn allen gerestaureerd met uiterste zorg en met originele stukken.

Bentley Mk6 Saloon 1949 ceremoniewagens huren

Ceremoniewagens huren bij The Diligence Company: Wenst u het tarief te kennen van deze BentLey Mk6 Saloon van 1949, dan hoeft u maar te klikken op prijslijst ceremoniewagens.

Wenst u een offerte voor uw ceremonie te ontvangen of voor verschillende ceremoniewagens, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en met welk voertuig. Om u daarin te helpen kan u terecht op de volgende pagina: offerte.

Verhuur bruidswagen Bentley Mk6 Saloon, exclusieve ceremoniewagens te huur.

Als er over exclusieve ceremoniewagens gesproken wordt, denken de meeste mensen aan de verhuur van Rolls-Royce, maar weinigen weten dat Bentley in feite de betere Rolls-Royce was (in de tijd dat Bentley en Rolls-Royce nog samen waren).

Ceremoniewagens te huur: Een bruidswagen van deze classe overleeft zijn tijd, tenslotte is deze bruidswagen van 1949 en hij staat nog steeds zijn mannetje in het hedendaags verkeer.

Bekijk ook even onze Bentley Mk6 Park Ward Convertible.

Ceremoniewagens verhuur, bruidswagen Bentley

De rust en het comfort die zo'n Bentley u geeft en zijn prachtig interieur met wortelhout en leder maakt dit voertuig tot een bruidswagen van de beste categorie.Bij uitstek een ceremoniewagen met oud comfort, waar nu nog van te genieten valt.

Wenst u het tarief te kennen van deze Bentley Mk6 Saloon van 1949, dan hoeft u maar te klikken op prijslijst ceremoniewagens en u kan zelf berekenen wat onze ceremoniewagens verhuur zoal kan kosten.

Wenst u een offerte voor uw ceremoniewagens verhuur te ontvangen, dan vragen wij u om alle gegevens van het te rijden traject op te geven en met welk voertuig.