Menu

Verhuur van witte ceremoniewagens, witte ceremoniewagens huren, witte bruidswagen

Ceremoniewagens Oost-Vlaanderen

Witte bruidswagens Jaguar S-type 3.8 automatic, ceremoniewagens Oost-Vlaanderen

Onze Jaguar S-type 3.8 van 1965, een van onze witte bruidswagens, heeft een aantal jaren terug een zeer grondige restauratie ondergaan. Met zijn automatische vesnellingsbak is deze "automatic" een ideale bruidswagen.

De Jaguar S-type is eigenlijk de luxe versie van de Jaguar Mk2 met een groter rijcomfort tov van Jaguar Mk2, met deels de techniek van wat de latere Jaguar XJ6 zou worden.

Cermoniewagens Oost-Vlaanderen: het is voor ons geen enkle probleem om met onze ceremoniewagen tot Oost-Vlaandren te komen, er zal wel wat toeslag gerekend worden voor extra km's en uren - in verhouding tot de te leveren prestatie en het aantal af te leggen km's.

Witte ceremoniewagens Oost-Vlaanderen, oldtimer verhuur Jaguar S-type

Voor alle duidelijkheid, de Jaguar S-type die wij in verhuur hebben is een oldtimer en geen recente Jaguar die dezelfde benaming draagt.

De recente Jaguar S-type is qua  vormgeving en naam geïnspireerd op de oldtimer Jaguar S-type (voor de benaming) en op de Jaguar Mk2 voor de vormgeving. Als u de zijkant (van voor naar achter bekeken) van nieuwe Jaguar S-type bekijkt en u doet hetzelfde bij een Jaguar Mk2, dan zal je duidelijk zien waar de ontwerpers 'hun mosterd' haalden.

In ons gamma ceremoniewagens hebben wij twee witte bruidswagens Jaguar S-type, een 3.4 manueel en een 3.8 automatic. Witte ceremoniewagens voor Oost-Vlaanderen leveren, is geen probleem voor ons.