Menu

Bentley ceremoniewagen huren, Verhuur van ceremoniewagens West-Vlaanderen

Bentley MK6 Park Ward Cabrio, zeldzame ceremoniewagens

Bentley MK6 Park Ward Cabrio, zeldzame ceremoniewagens

Naast onze oldtimer ceremoniewagens Rolls-Royce, Jaguars, Daimler Limousine, Morris Minor en Bentley MK6 in 2 kleuren grijs, hebben wij nu ook een zeldzame Bentley MK6 Cabrio gebouwd door Park Ward in 1951.

Deze Bentley MK6 Park Ward convertible, zoals de Engelsen hem noemen is een zeer zeldzame ceremoniewagen, van deze Park Ward zijn er maar 16 gebouwd en de onze is het enige exemplaar op Belgische bodem. Van alle ceremoniewagens op de Belgische markt is deze Bentley MK6 Cabrio de meest exclusieve ceremoniewagen, de ideale partner als trouwwagen.

 

Perfect te combieren met een reeks donker blauwe Jaguars Mk2, deze suite ceremoniewagens hebben dezelfde blauwe kleur als de Bentley Park Ward Convertible.

Bentley MK6 Park Ward Cabrio, de meest exclusieve Cabrio bruidswagen in België.

Van de Bentley Mark 6 zijn er tijdens de 6 jaar (1946-1952) 5202 stuks gebouwd. Vierduizend met de 4 1/4 liter motor waarvan 832 door geselecteerde coachbuilders, zoals Park Ward.

Deze Bentley Mk6 Parc Ward Cabrio versie is een van de meest exclusieve Cabrio bruidswagens die je kan huren in België. Park Ward is bij de overname door Rolls Royce "de coach builder" van Bentley geworden. De Mark VI was gelijk aan de Rolls Royce Silver Dawn maar de Bentley was qua prestaties de betere. Hou je van exclusieve zaken, kies dan deze Cabrio bruidswagen voor je huwelijk of andere feesten.