Menu

Verhuur van witte ceremoniewagens, witte ceremoniewagens huren, witte bruidswagen

Ceremoniewagens Antwerpen

Witte Rolls-Royce Silver Cloud trouwwagen, ceremoniewagen, verhuur ceremoniewagens

Witte Silver Cloud Rolls-Royce als trouwwagen, verhuur van witte ceremoniewagen voor huwelijk. Een witte trouwwagen voor een huwelijk is dikwijls de droom van de bruid, bij The Diligence Company hebt u de keus tussen een Silver Cloud Rolls-Royce,een Jaguar S-type en een Morris Minor cabrio. Op je trouwdag vervoerd worden in deze cermoniewagenwagen is bij uitstek een onvergetelijke belevenis. Het rode interieur past zeer goed bij deze witte Rolls-Royce Silver Cloud.


Wij maken steeds een contract op voor de verhuur van onze cermoniewagens, een contract waarin alle gegevens over het af te leggen traject worden opgenomen.

Versiering van onze ceremoniewagens, verse bloemen

Zonder dat u een meerprijs dient te betalen voor de versiering van onze ceremoniewagens, kan er op de motorkap een V-lint aangebracht worden. Lintjes aan de klinken kan ook, en achteraan op de hoedenplank brengen wij witte tulle aan met daarop zijde bloemen.

Voor verse bloemen vooraan aan de radiator of een vers bloemstuk op de hoedenplank achteraan, dient u een toeslag te betalen.

Bloemstukken vooraan worden steeds door ons verzorgd en bloemstukken met "zuignappen" op de motorkap laten wij niet toe: die in het belang van de veiligheid van de inzittenden van de wagen.

Om een ceremoniewagen in de bloemen te zetten kennen wij slechts een goed adres of beter gezegd één "bloemen-kunstenaar". Om uw bruidswagen in de bloemen te zetten kunnen wij u het best  verwijzen naar Daniel Ost (winkel in St Niklaas en te Brussel, koningstraat). Daniel Ost versierde de kerk (het trouwboeket was niet door hem gemaakt)voor de trouw van Philippe & Mathilde.

De bloembinder Daniel Ost kan zonder probleem ook jouw kerk versieren, het bruidsboeket maken en voor bloemen in de ceremoniewagen zorgen - hij kan werken naar ieders budget.