Menu

Verhuur ceremoniewagens Antwerpen, Jaguar ceremoniewagens, suite Jaguar's voor huwelijk

Oldtimer verhuur Jaguar S-type, verhuur bruidswagens

Verhuur van bruidswagens met als eerste bruidswagens een Jaguar S-type 3.8 automatic

Onze Jaguar S-type 3.8 van 1965, een van onze witte bruidswagens, heeft een aantal jaren terug een zeer grondige restauratie ondergaan. Met zijn automatische vesnellingsbak is deze "automatic" een ideale bruidswagen.

Verhuur van bruidswagens is onze core business.

De Jaguar S-type is eigenlijk de luxe versie van de Jaguar Mk2 met een groter rijcomfort tov van Jaguar Mk2, met deels de techniek van wat de latere Jaguar XJ6 zou worden, ook een bruidswagen met classe.

Verhuur bruidswagens, oldtimer verhuur Jaguar S-type

Voor alle duidelijkheid, de Jaguar S-type die wij in verhuur hebben is een oldtimer en geen recente Jaguar die dezelfde benaming draagt. Onze verhuur van bruidswagens zijn allen oldtimers.

De recente Jaguar S-type is qua vormgeving en naam geïnspireerd op de oldtimer Jaguar S-type (voor de benaming) en op de Jaguar Mk2 voor de vormgeving. Als u de zijkant (van voor naar achter bekeken) van nieuwe Jaguar S-type bekijkt en u doet hetzelfde bij een Jaguar Mk2, dan zal je duidelijk zien waar de ontwerpers 'hun mosterd' haalden.

In ons gamma bruidswagens hebben wij twee witte bruidswagens Jaguar S-type, een 3.4 manueel en een 3.8 automatic.

Onze specialiteit is het verhuren van Engelse bruidswagens. Voor verhuur van bruidswagens, één adres: The Diligence Company.