Menu

Dubbeldekker bussen van 51 personen tot 64 personen

Dubbeldekker ceremoniebus Bristol KSW, dubbeldek bussen verhuur - 51 plaatsen

Dubbeldekker ceremoniebussen, feestelijk vervoer

Bristol dubbeldekker ceremoniebussen voor een feestelijk vervoer, verhuur van ceremoniebussen dubbeldekkers

Dubbeldek ceremoniebussen voor feestelijk vervoer zijn de laatste jaren in. Van super luxueus vervoer kan men hier niet spreken, maar de gezelligheid van zo'n dubbeldekker Bristol bus dat telt. Keuze tussen verschillende dubbeldekkers.

Bristol KSW 1951 nostalgische dubbeldekker, grote ceremoniebussen

Wie in de jaren '60 naar Londen ging zag deze dubbekdekker met honderden door de straten rijden.  Deze Bristol KSW, nu een van de aangeboden ceremoniebussen, heeft zeker meer dan 1.000.000 km gereden. Die dubbeldekkers waren blijkbaar onverslijtbaar. De dubbeldekkers worden u aangeboden als grote ceremoniebussen, de Bristol KSW kan tot 51 personen vervoeren.

Meer foto's zien van de Bristol KSW 1951 -klik hier -

Huwelijk met een nostalgische Engelse dubbeldekker, een van de ceremoniebussen huren.

Deze nostalgische Engelse dubbeldekker uit 1951 met typische open opstap achteraan, biedt plaats aan 51 personen, een van de ceremoniebussen voor je huwelijk.

In de jaren '40-'50 deed deze ceremoniebus dienst als stadsbus in de streek van Bristol.

De kleinste dubbeldekker ceremoniebus uit het aangeboden gamma heeft een gezellig aangepast interieur met banken naar elkaar toe, twee aan twee. Een van de aangename ceremoniebussen voor je huwelijk.

Bristol KSW dubbeldek bus 1951, aanvaag offerte ceremoniebussen

Wenst u het tarief te kennen van de ceremoniebus Bristol KSW dubbledekker bus 1951, dan raden wij aan een offerte aanvraag juist en volledig in te vullen.

Het tarief van de dubbeldekker is namelijk afhankelijk van de regio (van het af te leggen traject, graag postcodes opgeven).

Dan zenden wij het tarief van de dubbeldekker dat toepasselijk is voor jouw regio.

De duurtijd van de prestatie bepaalt uiteindelijk ook de totaal prijs van een prestatie van de ceremoniebussen met chauffeur (gelieve ook het juiste beginuur en einduur op te geven).

Wenst u een offerte voor uw ceremonie te ontvangen, dan vragen wij u om alle exacte gegevens van het volledig te rijden traject op te geven en met welk voertuig: ceremoniebus, dubbeldekker bus of een (of meerdere) ceremoniewagens.