Menu

Verhuur ceremoniewagens Antwerpen, Jaguar ceremoniewagens, suite Jaguar's voor huwelijk

Ceremoniewagens Oost Vlaanderen, Verhuur blauwe Jaguar oldtimer bruidswagen

Ceremoniewagens oost Vlaanderen, verhuur Jaguar bruidswagens, oldtimer verhuur

Ceremoniewagens Oost Vlaanderen: Een van onze ceremoniewagens Jaguar Mk2 als bruidswagen is een feest op zich. Deze blauwe Jaguar Mk2 is het meest geliefd bij de bruidegom. In 't blauw komt de chroom beter uit en wordt ook zijn sportief karakter beter benadrukt.

De verhuur van de Jaguar Mk2 hoeft niet beperkt te blijven tot de bruidswagen alleen, er kan zelfs een ganse reeks ceremoniewagens besteld worden.

Verhuur ceremoniewagens oost Vlaanderen, een oldtimer als bruidswagen

Ceremoniewagens Oost Vlaanderen: Een oldtimer is voor veel mensen een rekbaar begrip. Volgens de Belgische wetgeving is een voertuig ouder dan 30 jaar een oldtimer, met uitzondering van een personenwagen die reeds na 25 jaar een oldtimer is.

Maar als men op zoek gaat voor de verhuur van een oldtimer als bruidswagen, komt men vaak terecht bij bedrijven die "veteran cars" verhuren: dat zijn wagens van voor de oorlog en dus een stuk ouder dan een oldtimer, en minder bedrijfzeker.

Onze ceremoniewagens zijn redelijk jong van techniek, vanaf de jaren '50 werden de wagens zeer bedrijfszeker en al onze ceremoniewagens zijn van na de oorlog.

Onze ceremoniewagens wagens zijn allen geschikt voor de verhuur als bruidswagen.